Kampanyanın muhatabı: www.van.bel.tr  ve 5 diğer muhatap daha

VAN'DAKİ KÖPEK KATLİAMINA DUR DE!

Van'ın Altıntepe mahallesinde çocuklar köpekleri zevk için öldürüyor. Ailelerinden Hayvan sevgisi almamış bu çocuklar öZellikle küçük köpeklerin tuğla ya da büyük taşlarla kafasını ezip öldürüyor ve dereye atıyor. Bazen de derede boğarak ya da iple boğarak öldürüyorlar. Civardaki Denizcilik lisesinde çalışan öğretmenimiz Başak Avcı uzun zamandır bu durumla mücadele ediyor. Öğrencileri de ona bu konuda yardımcı oluyor. Kurtarabildikleri köpekleri tedavi ettirip sahiplendirmeye çalışıyorlar. Fakat mahalledeki çocuklar bu vahşeti durdurmaya çalışan öğrencilere ve okula taş yağdırıyorlar. Belediyenin ise bir barınağı bile yok! Bu vahşete bir dur diyelim. Onlara yardım edelim!

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • www.van.bel.tr
  • www.van.pol.tr
  • www.van.tarim.gov.tr
  • Van İl Gıda Tarım ve Hayvancılık
  • Van Emniyet Müdürlüğü
  • Van Belediyesi

ozge tuncbilek bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 2.841 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün ozge imzanı bekliyor!

ozge tuncbilek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «VAN'DAKİ KÖPEK KATLİAMINA DUR DE!». ozge ve imza atan diğer 2.840 kişiye katıl.