Подтвержденная победа

Dont let v1lat to be one of the TI4 commentators.

Эта петиция выиграла с 3 464 подписантами!

Caster v1lat incorrectly responded about Mushi having called him "fucking cripple", in very uncivilized and offensive form.

That isn't true,  Mushi is one of the strongest dota 2 players. At least its  not cultural and nonprofessionally because he is a commentator.

Russian community is tired of Vilat's shit, whichever it is - his unprofessionalism, his complete lack of game knowledge, his nationalism, his dumb jokes/insults about the players. I think  people are trying to tell that they want  more professional caster who can represent the CIS community in a good manner, not some nationalistic redneck who screws with players and the community and has zero game knowledge."

I apologize for my bad english.

------------------------

Вариант на русском языке:

Жаркое обсуждение развернулось относительно слов V1lat'a в адрес проф. игрока  Mushi во время одной из игр турнира The Summit; а именно, известный СНГ комментатор назвал игрока "еб**ный инвалид".

Такие слова не остались незамеченными, как в русскоязычном сообществе, так и в англоговорящем. Одно из самых бурных обсуждений подобного поступка развернулось на форуме Reddit.

Одни из мнений, которые прозвучали на форуме Reddit и набрали наибольший рейтинг среди других комментариев:

Один из пользователей признался, что почти не говорит по-русски, поэтому он попросил свою девятилетнюю дочь перевести слова комментатора. Перевод не оставил его равнодушным: "Слова V1lat'a являются одними из самых оскорбительных слов, сказанных человеком."

Cегодня Ever рассчитывает на вас

Ever Dream нуждается в вашей поддержке петиции «VALVE CORPORATION: Dont let v1lat to be one of the TI4 commentators.». Ever и 3 463 участника этой кампании рассчитывают на вас сегодня.