Uygar ve Bilimsel Olan Karma Eğitim Kaldırılmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 50.000.

Karma eğitim bilimseldir, uygar eğitim modelidir. Öğrencilere temelden başlayarak KADIN-ERKEK eşitliğini, saygıyı, fırsat eşiliğini, birlik olmayı, insan olmayı öğretir.Eğitim kalitesinin arttırılmasının UYGAR VE BİLİMSEL EĞİTİM MODELİ OLAN KARMA EĞİTİM'i kaldırmak ile bir alakası yokur.

Eğitim kalitesi arttırılmak isteniyorsa; okulların teknik altyapı imkanı geliştirilir, harap haldeki köy okulları gelişirilir, parasızlıkan intihar eden öğretmenler kurtarılır ve öğretmen şartları iyileştirilir, eğitim fakültelerinin kalitesi arttırılır, atanamayan öğretmen krizi çözülür ve daha nicesi...

Eğer eğitim kalitesi arttırılmak isteniyor ise, ilk önce içinde çocuklara tecavüz edilen sözde dini eğitim verilen kurumlar ile işbirliği yapılması ve protokollere alınması kesilebilr. Okuldan alınan çocuklara engel olunur, çocuk gelin adı altında okulda olması gereken çocuğa yıllarca tecavüz edilmesine engel olunur.Hastanelerde kayıtdışı doğum yapan yani tecavüze uğayan çocuk vakalarına engel olunur.

* EĞER BU ÜLKEDE UYGAR VE BİLİMSEL OLAN KARMA EĞİTİM KALKAR İSE, TEMELDEN BAŞLAYAN CİNSİYET EŞİTSİZLİĞİ BAŞLAR!

* TOPLUMDA KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ TARİHE GÖMÜLÜR!

* ZAMANLA KADIN TOPLUMDAN DIŞLANIR VE DAR BİR KÜMEYE HAPSEDİLİR!

* KADINA KARŞI OLAN SAYGI, HOŞGÖRÜ YERİNİ NEFRETE VE SAYGISIZLIĞA BIRAKIR!

* ZAMANLA BELİRLİ MESLEK GRUPLARINA KADINLAR ALINMAZ  VE MESLEKTE CİNSİYET EŞİTSİZLİĞİ BAŞLAR!

* ÜNİVERSİTELERE KADIN ÖĞRENCİ KOTASI GETİRİLİR!

KISACASI GERİ DÖNÜLEMEZ BU HATADAN VAZGEÇİLSİN, BU ÜLKEYE YAPILABİLECEK EN BÜYÜK KÖTÜLÜKLERDEN BİRİDİR BU. EĞİTİMDE DÜNYANIN EN İYİSİ OLAN FİNLANDİYA EĞİTİM SİSTEMİ İNCELENDİĞİNDE ÇOCUKLARA TEMELDEN NASIL KIZ-ERKEK AYIRT ETMEDEN İNSAN OLMAYI ÖĞRETTİKLERİN GÖRÜRSÜNÜZ.

BİZLER BU İMZA KAMPANYASI İLE SES VERİP HAYKIRIYOR VE BU KIRMIZI ÇİZGİMİZDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİMİZİ BİLDİRİYORUZ.

#SESVER

Bugün Özcan imzanı bekliyor!

Özcan AVÜZENN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Uygar ve Bilimsel Olan Karma Eğitim Kaldırılmasın!». Özcan ve imza atan diğer 41.493 kişiye katıl.