0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Medeniyet beşiği İzmir Urla'da Toki Konutları Site Yönetimi tarafından 04/02/2017 günü ilaçlı veya zehirli sosis ve peynirlerle özel düzenek kurularak yakalanan ve yok edilen (eğer öldürülmedilerse)  yardıma muhtaç kedilerin  bulunarak doğal yaşam alanına döndürülmesi ve faillerinin cezasız kalmaması için kampanyama  desteklerinizi bekliyorum.

5199.sayılı Hayvanları Koruma Kanunun 21. maddesine göre; Belediyelerin de kedi ve köpekleri toplaması kanunla NET BİR ŞEKİLDE belirlenmiştir. Belediyeler de kedi ve köpekleri sadece KISIRLAŞTIRMA amacı ile toplar, kısırlaştırır, bakım ve tedavisini yapar ve sonra ALDIĞI YERE bırakır. Belediye  toplamayı gelişigüzel yapamaz, yasa maddelerini uygulamak zorundadır. Kediler için özel merkezi olmayan belediye KEDİ TOPLAYAMAZ. -Hiç bir hayvanın yeri keyfi olarak kısırlaştırma amacı dışında değiştirilemez, hayvan doğası gereği alıştığı ve yaşadığı yerde yaşamı kanunlar ile devlet tarafından desteklenir.-

Bugün Hülya imzanı bekliyor!

Hülya Demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Urla TOKİ Konutları yönetiminin yaptığı kedi katliamı skandalı cezasız kalmasın!». Hülya ve imza atan diğer 1.930 kişiye katıl.