Urla Devlet Hastanesi’ne Acil Çocuk Servisi Açılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 75.000.

Bildiğiniz üzere Urla’da acil durumlarda çocuklarımızı götürebileceğimiz 7/24 esasına dayalı acil çocuk polikliniği, ne devlet hastanesi, ne de özel hastane veya klinik olarak bulunmamaktadır.

Bu sorun Çeşme dahil olmak üzere Balçova’ya kadar olan tüm bölgeleri kapsamaktadır. Yani Çeşme, Alaçatı, Karaburun, Mordoğan,Gülbahçe, Urla, Zeytinalanı, Güzelbahçe (bunlar benim aklıma gelen bölge isimleri dahası da var) Balçova’ya kadar acil durumlarda çocuklarımızı götürebileceğimiz (ne özel ne devlet ) bir tek acil kliniğimiz ya da hekimimiz yok.

En yakın ilgili kuruluş hepimizin bildiği 9 Eylül Ünv. Hastanesi ve çocuk acil servisinin kapasitesinin de üstünde hasta kabul ettiğini burada tekrar hatırlatmak isterim. Yani “ACİL” durumda bu bölgelerdeki ailelerin çocuklarına ortalama 1-1,5 saat sonra müdahale edilebiliyor.

Bu durumda sizlerden ricam "Yeni Urla Devlet Hastanesi’ne" bir an evvel acil çocuk servisi açılıp, söz konusu servise doktor atamasının yapılması için Sağlık Bakanlığı’na sesimizi duyurabilmektir. Bu hareket ileride birçok çocuğumuzun hayatını kurtarabilir.

Saygılarımla
Aslıhan Kuzu

Bugün Aslıhan imzanı bekliyor!

Aslıhan Kuzu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Urla Devlet Hastanesi’ne Acil Çocuk Servisi Açılsın». Aslıhan ve imza atan diğer 65.525 kişiye katıl.