Başarı

Urla'daki canlar da aç kalmasın

Bu kampanya 562 destekçi ile değişim yarattı!

İnternette yayınlanan aşağıdaki haber ben dahil pek çok hayvanseverin yüreğini ısıttı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, aşırı soğuklarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için, yüksek enerji veren mama dağıtımı yapıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, soğuk hava nedeniyle aç kalan, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için şehirdeki belli noktalara mama koydu. Enerji oranları hesaplanmış 2 ton kuru mama, kent merkezlerinde hayvanların yoğunlukta olduğu yerlere bırakıldı.

Hatay, Eşrefpaşa, Buca, Narlıdere, Karşıyaka, Ulukent, Menemen, Bornova, Mersinler, Alsancak, Gaziemir, Konak, Kadifekale ve Meles Deltası’nda yapılan mama dağıtımının, olumsuz hava koşulları sürdükçe tekrarlanacağı bildirildi. Kış aylarında nüfusları azalan turistik Foça, Çeşme, Karaburun, Dikili, Menderes ve Seferihisar ilçelerinde de düzenli olarak mama dağıtımı yaptıklarını hatırlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Hande Özyoğurtçu, “Can dostlarımızın soğuk havalarda korunmadan daha çok beslenmeye ihtiyaçları var. Karınlarının tok olması, ısı regülasyonunun sağlanmasına yardım ediyor ve onları soğuktan koruyor. O nedenle soğuk havalarda, enerji veren mama dağıtımlarımıza rutin bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Fakat İzmir'in sorumluluk alanı en geniş ve sokak hayvanı çok olan ilçelerinden biri olan Urla'nın neden dağıtım yapılan ilçeler arasında olmadığını anlamadım.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü'nden listeye Urla'yı da eklemelerini rica ediyorum.

Bugün figen imzanı bekliyor!

figen akgül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Urla'daki canlar da aç kalmasın. Mama dağıtım listenizde Urla'yı da görmek istiyoruz. @izmirbld». figen ve imza atan diğer 561 kişiye katıl.