TË LIROHET MENJËHERË NGA DETYRA PROFESORI ARDIAN KASTRATI

TË LIROHET MENJËHERË NGA DETYRA PROFESORI ARDIAN KASTRATI

0 have signed. Let’s get to 5,000!
At 5,000 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
SKV Studim Kritike Veprim started this petition to Universiteti i prishtines

Profesori i Universitetit të Prishtinës, Ardian Kastrati, ka përdorur sot gjuhë të papranueshme dhe denigruese në një postim të tijin publik në rrjetin social Facebook.

Universiteti i Prishtinës nuk duhet dhe nuk guxon të strehoj të tillë profesor brenda vetes. Një profesor universitar që përdorë një gjuhë të tillë në publik, përpos që e dëmton veten, e dëmton edhe imazhin e Universitetit.

Përmes këtij peticioni kërkojmë lirimin e tij nga të gjitha funksionet që ai i ushtron në UP.

0 have signed. Let’s get to 5,000!
At 5,000 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!