Kampanya Kapatıldı

Sözde bilime desteğini geri çek

Bu kampanya 914 destekçiye ulaştı

Üniversiteler her dalda bilimi ve eleştirel düşünceyi öğrencilerine öğretmekle ve bilimsel gelişmeleri  halka aktarmakla sorumludur.

Homeopatinin bir yalan olduğu ve içinde hiçbir ilaç etkinliğinde madde bulunmadığı, satılan ürünlerin su ve şekerden ibaret olduğu ve sanki içlerinde aktif madde varmış aldatamacasıyla pazarlandığı defalarca gösterilmiştir. Bu tür sözde tedaviler "alternatif tıp" adı altında halka pazarlanmaktadır ve sözdebilimciler homeopatik ilaçlardan yüksek karlar elde etmektedir.

Ege Üniversitesi'nin bir sözdebilim olan homeopatiye değil, kanıtlanmış tıbbi tedavilere destek vermesi gerekmektedir. Ege Üniversitesi'nin bu kongreyi iptal etmesi bilimsel saygınlığını koruması için şarttır. Üniversiteler bilim yuvasıdır, sözdebilim yuvası değil!

EGE ÜNİVERSİTESİ: SÖZDEBİLİME DESTEĞİNİ GERİ ÇEK

Bugün Kerem imzanı bekliyor!

Kerem Kaynar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «.@UniversiteEge: Sözde bilime desteğini geri çek». Kerem ve imza atan diğer 913 kişiye katıl.