Petición cerrada

Un terreny de joc digne i pròpi pel Club Rugby Tarragona ja!

Esta petición ha conseguido 380 firmas


Sol-licitem als responsables polítics de l'Ajuntament de Tarragona, de la Diputació Provincial de Tarragona i del Consell Esportiu del Tarragonès, així com al conseller d'esport de la Generalitat de Catalunya, que es desbloqueji la situació de les instal-lacions del Club de Rugby Tarragona. Un club en plè creixement i en evolució constant que llueix amb orgull el nom de la ciutat allí on vagi, i que veu com és l'única capital de l'estat sense un camp pròpi i que en aquests moments pateix dia rere dia lesions importants per no comptar amb un terreny de joc segur i digne.

Solicitamos a los responsables políticos del Ayuntamiento de Tarragona, de la Diputación Provincial de Tarragona y del Consell Esportiu del Tarragonès, así como al consejero de deporte de la Generalitat de Cataluña, que desbloqueen la situación de las instalaciones del Club de Rugby Tarragona. Un club en pleno crecimiento y en evolución constante que luce con orgullo el nombre de la ciudad allí donde vaya, y que ve cómo es la única capital del estado sin un campo propio y que en estos momentos sufre día tras día lesiones importantes por no contar con un terreno de juego seguro y digno.

 Hoy: Club Rugby Tarragona cuenta con tu ayuda

Club Rugby Tarragona . necesita tu ayuda con esta petición «Un terreny de joc digne i pròpi pel Club Rugby Tarragona ja!». Únete a Club Rugby Tarragona y 379 personas que ya han firmado.