Petition Closed

This petition had 17,028 supporters

Petíciónk célja, hogy a francia forradalom (Unity, 2014) és az amerikai forradalom és szabadságharc (Assassin's Creed III, 2012) után 1956-os magyar forradalom idejében játszódjon egy következő Assassin's Creed! Mozgalmunk szeretne emléket állítani az szovjet agresszió elleni függetlenségi harc áldozatainak, a magyar hősöknek, akik ugyanazokért az eszmékért küzdöttek, mint más korokban és más országokban francia és amerikai társaik, mégis méltatlanul kevés figyelmet kapnak manapság. Szeretnék, ha a Ubisoft az 1956-os forradalomnak állítana emléket egy következő játékával, így VILÁGSZERTE 7-8 millió játékossal ismertetné meg a magyar nép modern történetének egyik legdicsőségesebb, bár tragikus fejezetét – nem beszélve azokról a magyar fiatalokról, akik egy új élményen keresztül tanulmányozhatnák múltjukat.

Kérjük a játékot fejlesztő Ubisoftot, hogy egy következő Assassin’s Creed játék témájául válassza az 1956-os magyar forradalmat.

The objective of our petition is to request that after the French (Unity, 2014) and US (Assassin's Creed III, 2012) revolutions, the Hungarian revolution of 1956 becomes one of the next themes of Assassin’s Creed. Our community would like to commemorate the victims of the war of independence against Soviet suppression, the Hungarian heroes, who were fighting for the same beliefs as their French and US fellows in other eras, but receive much less attention nowadays. We would like Ubisoft to  commemorate the revolution of 1956 with a coming issue of AC, so 7-8 million gamers get to know one of the most glorious, though tragic days of Hungarian history – not to mention young Hungarian people who can look into their past through new experiences.

We would like to ask Ubisoft to choose the Hungarian revolution as a theme of one of the next Assassin’s Creed videogames!

Today: Csaba is counting on you

Csaba Ballan needs your help with “Ubisoft CEO Yves Guillemot: Az 1956-os forradalmat szeretnénk az egyik következő Assassin's Creedbe! We would like the Hungarian revolution of 1956 to be theme of one of the coming Assassin’s Creed games!”. Join Csaba and 17,027 supporters today.