Via Sea / Aslan Park kapatılsın, yaban hayvanlarına işkence son bulsun!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Beyaz kaplan, aslan, vaşak ve panter gibi koruma altındaki hayvanlar, nasıl olduysa yaşadıkları yerden alınıp, İstanbul'a getirilmiş. Beton bir binanın ikinci katında vicdansızca sergileniyor. Avlanması, doğal ortamında rahatsız edilmesi yasak canlıların, özel bir girişim ile Türkiye'ye kadar getirilebilmesi zaten saçma ama devlet buna engel olmalı. Buna sebep olanların cezalandırılması, hayvanların bir an önce özgür bırakılıp doğal ortamlarına döndürülmesi gerekiyor.

Via Sea Tema Park denen bu yer, deniz doldurularak inşa edilmiş bir tesis, korkunç rahatsız edici gürültüler çıkarıyor zaten. Bu gürültü içinde bir de beton binanın ikinci katında canlı hapsetmek insanlık suçudur. Bu eğlence değildir, kimse gidip para verip buna destek olmasın, bu suça ortak olmasın.!!.

Bu tesis, deprem vs bir durumda suların altına gömülürse, ya da yıkılırsa, bu hayvanlar kaçıp canlarını kurtaramaz. Kurtulsa bile bu sefer can havliyle insanlara saldırabileceklerini unutmamak gerekir.

Via Sea ve Aslan Park kapatılsın!!!!

Bugün Gökhan imzanı bekliyor!

Gökhan Vural bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tuzla Belediyesi: Via Sea / Aslan Park kapatılsın, yaban hayvanlarına işkence son bulsun!!!». Gökhan ve imza atan diğer 789 kişiye katıl.