Ekmek ununa haram L-Sistein katiliyor LUTFEN helal olan L-Sistein kullanimasını sağlayın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Islam dininde yediklerimiz ictiklerimiz inancimizin bir parcasidir.Her yedigimiz gidada dinimiz ve sagligimiz acisindan kabul edilemeyecek katki ve kanserojen vs.maddelerin yer aldıgını göruyoruz.Derken son zamanların sikca bahsedildigi ekmekteki L-Sistein maddesine sira gelince artik sinirler iyice gerildi  ,mideler bulandi,akillar almadi ve ve ve DINIMIZ-SAĞLIĞIMIZ-INSANLIGIMIZ-VICDANIMIZ -MUSLUMANLIGIMIZ soz konusu bile yapilmadan ekmegimize katilan bu maddenin ELIMIZDE TEK TEMIZ GIDA OLABILECEK UNUMUZDAN DEF EDILMESINI CIKARTILMASINI ISTIYORUZ ve bu işe bir son verme cabasi icerisine Ulkem ve dindar halkim adina bu imza kampanyasini aciyorum.Sende ekmegim temiz,saglikli ve ozellikle helal malzemeden olsun istiyorsan EKMEGIME DOKUNULMASIN DIYORSAN BU KAMPANYAYA DESTEK VER.İlgili makamatlar halki ekmegimizdeki L-Sistein maddesinin insan ve hayvan domuz killarindan elde edilen bir madde olmadigina ya tam inandirmali veya hayvansal insansal kaynakli olmayan bitkisel veya sentetik L-Sistein maddesi kullanildigina tam ikna etmeliler!!Ekmegimize unlarımıza mix edilen bu maddenin var oldugunu ve ücüncü bir hali olmadigini biliyoruz.Ya helalinden ya da haramindan kullaniliyor.Biz muhakkak ki Millet ve Musluman olarak Helal L-Sistein kullanimasini istiyoruz.Haram yemek istemiyoruz ve bunu istememek bizim en dini ve dogal insanlik hakkimiz!!Midemiz bulaniyor !!Ne ekmek ne de borek vs.pastane urunleri tuketmegi (helal-harami gozeten bireyler olarak) biraktik!Bu halka eziyet olmaya başladı.Bu durumdan istifade etmek isteyen gücler de olabilir.LUTFEN EKMEĞIMIZE DOKUNULMASIN!DOKUNULMASINA IZIN VERME! EKMEGIM SADECE EKMEGIM TEMIZ VE HELAL OLSUN POGOCAMI KEKIMI EVIMDE COCUKLARIMA YAPARIM!LUTFEN EKMEGIMI EVDE PİŞİRTTIRME ! ZORLANIYORUM ! Ben birey olarak böyle haykıriyorum ve böyle haykıran dindar halkımı temsil ediyorum.LUTFEN BIZI DUYUN! BU SORUNA BI SON VERIN ! TEŞEKKUR EDERIM.

Bugün A.N. imzanı bekliyor!

A.N. bektas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turk gida kodeksi: Ekmeğimin kirletilmesine izin verme!». A.N. ve imza atan diğer 102 kişiye katıl.