Cennet Gökova hepimizin, Okluk koyu kapatılmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 150.000.

Ünlü Türk denizcisi Sadun Boro'nun anısının yaşadığı ve yaşatıldığı, tüm doğa ve deniz severler için çok büyük öneme sahip, Kaptan Cousteau’nun “yeryüzündeki cennet” olarak nitelendirdiği Gökova’nın, Okluk Koyu-Değirmen Bükü ve çevresi (İngiliz Limanı diye de bilinir) için resmen kamulaştırılma süreci başlatılmış olup tüm denizcilere ve yurttaşlara kapatılmıştır.

Turizme önemli katkı sağlayan Mavi Yolculuk tekneleri, tarım yapan çiftçi, gezginlere hizmet veren işletmeci ve denize giren sade vatandaş da bu kapsamda “yasaklı” duruma sokulmuştur!

Bizler, “tüm denizler ve kıyılar denizcilerin, mavi yolcuların, köylülerin, balıkçıların kısaca tüm yurttaşlarındır ve bu hak ellerinden alınmamalıdır!” diyoruz.

Bu haksız uygulama, ivedilikle sonlandırılsın diyoruz!

Bugün Denizsever sade vatandaş, turizmci, ekmeğini mavi yolcuktan kazanan tekneci, balıkçı, işletmeci adına imzanı bekliyor!

Denizsever sade vatandaş, turizmci, ekmeğini mavi yolcuktan kazanan tekneci, balıkçı, işletmeci adına bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turizm Bakanlığı: Cennet Gökova hepimize aittir!». Denizsever sade vatandaş, turizmci, ekmeğini mavi yolcuktan kazanan tekneci, balıkçı, işletmeci adına ve imza atan diğer 79.217 kişiye katıl.