Kampanya Kapatıldı

Turgutreis Sokak Hayvanları Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Kapatılmasın!

Bu kampanya 820 destekçiye ulaştı

Sayın Başkan,

Bir süredir Turgutreis Sokak Hayvanları Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan Veteriner Hekimin oradan alınarak, Torba’da bulunan Geçici Hayvan Bakımevi’nde görevlendirilmesinin planlandığını duymaktayız. Yarımadanın ne kadar büyük olduğunu göz önüne alırsak; insan nüfusun her geçen gün arttığı ve buna bağlı olarak trafik hengamesinin yaşandığı Bodrum’da tek bir Bakımevinin hizmet verebilmesi mümkün değildir.

Petshopların canlı hayvan sattığı, merdiven altı üretim yapıldığı,sahipli hayvanların kısırlaştırılmadığı, tavuk boğdu diye köylerde, müşteri rahatsız olmasın diye sahillerde, site içlerinde istemiyoruz diyerek tarım ilacı,saçma,vesaire gibi yollarla kedi köpeklerin ölümünü durdurmak için bir şey yapılmazken Turgutreis Geçici Hayvan Bakımevinin Veteriner Hekimsiz bırakılmasını asla hiçbir şekilde kabul etmiyoruz.

Aksine yıllardır büyük bir öz veri ile tek başına gerek mesleki bilgisi gerekse insani yanıyla bizlere ve sokak canlarımıza emeğini esirgemeyen Veteriner Hekimimiz Alper Tunga Balıkçı’nın alt kadrosunun güçlendirilmesini, tekniker ve bakım elemanı alımının sağlanmasını bekliyoruz. Ayrıca istifa eden Torba Bakımevi Veteriner Hekimi Ayşe Canbakan’nın da görevde kalmasını istiyoruz. Hayvanlarla ilgili yaşamsal konularda alt yapısı olmayan insanların görevlendirilmemesini ve bu yanlıştan acilen dönülmesini rica ederiz. Saygılarımla,

Bugün Ayça Zeynep imzanı bekliyor!

Ayça Zeynep Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turgutreis Sokak Hayvanları Geçici Hayvan Bakımevi Kapatılmasın!». Ayça Zeynep ve imza atan diğer 819 kişiye katıl.