Kampanya Kapatıldı

Turgutlu'da av tüfeğiyle köpeği vuran şahıs cezalandırılsın...

Bu kampanya 3.369 destekçiye ulaştı

21.01.2017 tarihinde şikayet olunan şahıs ruhsatsız silahı(av tüfeğiyle) ile, kamuya açık alanda Manisa İli Turgutlu İlçesi Fatih sanayi sitesi girişinde beslemekte olduğu tavuklarına saldırdığı iddia edilerek bir köpeği vurmuştur. İlgili şahıs Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kabahati sebebiyle ifadesi alınmıştır. İlgili şahsın ayrıntılı adres ve bilgileri Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifade tutanaklarında mevcut olup, istenildiğinde bu bilgilere erişilecektir. Keza söz konusu olay yerel basına da yansımıştır. Yerel basına konu haber küpürleri ve fotoğrafları ekte sunulmuştur. Ayrıca yaptığımız araştırmalarda aynı bölgede daha önceden de silahla öldürülmüş köpeklerin mevcut olduğu tespit edilmiştir. Bu araştırma neticesinde daha önceden vurulmuş köpeklerin de ilgili şahıs tarafından gerçekleştirildiği konusunda tarafımızda ve kamuoyunda şüphe oluşmuştur.

Yukarıda açıklanan bilgiler ışığında ilgili şahsı ve söz konusu eylemini gerek derneğimizin görev ve sorumluluğu gereği ve gerekse toplumsal bilincin bir gereği olarak kurumuza ihbar etme gereği hasıl olmuştur. İlgili şahıs hakkında gerekli cezai işlemlerin başlatılması hususu bilgilerine arz ve talep olunur.

Bugün Turhakder imzanı bekliyor!

Turhakder Turgutlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turgutlu'da av tüfeğiyle köpeği vuran şahıs cezalandırılsın...». Turhakder ve imza atan diğer 3.368 kişiye katıl.