Trabzon'da dolmuş zammına HAYIR!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Büyük şehirlerde gidilen 10 larca kilometre mesafeye rağmen Trabzon'daki dolmuş ücretleri ile aynı iken 1,5 km'ye dahi 2 TL alan dolmuşlarımıza bir zam daha geliyor.  İsteğimiz belediye otobüs seferlerinin arttırılıp hem ulaşımın rahatlaması hem de vatandaşların ulaşıma daha az ücret vermesidir.

Büyükşehir belediyelerinde otobüs sefeleri gece yarısına kadar sürer. Bizim beklentimiz bu değil sadece saat 10'a veya 11'e kadar beşirli ve kaşüstü dışında Aydınlıkevler, Karşıyaka, Boztepe vb. mahallelerin otobüs seferlerinin uzatılmasıdır.

2015 yılından bu yana değişmeyen dolmuş fiyatları için çalışan şoför arkadaşlarımız " biz taş mı yiyelim ? " diye tepki gösteriyorlar. Sadece şunu söylemek istiyoruz. Günlük 60 liraya çalışan asgari ücretli vatandaşlarımız en az 4 kişilik bir aile ise çocuklarıyla birlikte günde meydan'a gel git e 20 lira veriyorsa kusura bakılmasın o ekmek yarıya bölüşülecek.

Ayrıca üniversite ögrencisinin sivil yerine koyulması trajikomik bir olaydır. Vicdanınıza bırakıyoruz. Şehir dışında okuyan ögrencilerinize aynı muamele yapılsa ne yaparsınız ?

Lütfen seçim kaygısı yaşamadan kentimizi ve vatandaşları düşünelim.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız uyarıda bulunmuş :

Trabzon'da faiş fiyat uyarısı! 188'e bildirin
Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: "Hiç kimsenin haksız kazanç elde etme hakkı bulunmuyor. Fahiş fiyat artışları mutlaka Alo 188’e bildirilmeli."

Bugün Trabzonlu imzanı bekliyor!

Trabzonlu Vatandaşlar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Trabzon'da dolmuş zammına HAYIR! @ofgumrukcuoglu». Trabzonlu ve imza atan diğer 10.513 kişiye katıl.