Kampanya Kapatıldı

Tosun Paşa için adalet

Bu kampanya 607 destekçiye ulaştı

1 numarada oturan komşularımla beraber yıllardır arka bahçemizde beslediğimiz, annesini de kendisini de elimizde büyüttüğümüz Tosun Paşa'ya 28.03.2017 gecesi saat 03:00 sularında 3 köpek saldırdı. Belini kırmışlar, çok kan kaybı yokmuş, felç olmuş. 1 numaradaki komşum alel acele ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ ACİL SERVİSİNE götürmüş. O gece orada görevli olan adının Büşra olduğunu sonradan öğrendiğimiz bayan doktor ve 3 stajyerini uyurken yakalamış, kendilerini uyandırmış ve müdahale etmelerini istemiş. Doktor ve stajyerler, 55 dakika boyunca, damar yeri aramışlar, 20 kere iğne sokup çıkarmışlar, çok sert davranmışlar, zavallı kedi, ağlaya ağlaya, can çekişe çekişe, kan kusa kusa 55 dakika can çekiştikten sonra ölmüş. Öldükten sonra bile hala müdahaleye devam ediyorlarmış. Komşumun hezeyanları sonrasında güvenliği çağırmışlar, güvenlik görevlileri komşumu dövmeye yeltenmiş, bunun üzerine komşum 155'e ihbarda bulunmuş. Gelen ekipteki polis memurları gülerek 'Bizim yapabileceğimiz bir şey yok, insan da ölüyor, ne yapalım' diyerek müracaatını geri çevirmiş.

Ben polis çocuğuyum ve polis olabilmek için 135 kilodan 80 kiloya düşmüş birisiyim. 'Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Polis, vicdanı olmayanların karşısındadır.' diyen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, o gece o ekipte bulunan vicdansız polisleri, bir kadını dövmeye yeltenecek kadar aciz güvenlik görevlileri ve görevde uyuyan, görevini savaklayan veterinerler yüzünden, ilk doğum gününe 1 hafta kala acı çeke çeke, kan kusa kusa, can çekişe çekişe ölen, karga kovalayıp uyumaktan başka bir şey bilmeyen 2.5 kiloluk zavallı bir kedi yavrusunun hakkını sonuna kadar aramak istiyorum. O zavallının, acı çekerek ölmeyi hak edecek kadar ne günahı vardı? Sizin uykunuz, Allah'ın sessiz kullarından birinin canından daha mı değerliydi? O maaşları siz uyumak için mi alıyorsunuz?

İmzalarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim.

Bugün Metin Mert imzanı bekliyor!

Metin Mert Gizlice bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tosun Paşa için adalet». Metin Mert ve imza atan diğer 606 kişiye katıl.