Tokat Havalimanı’na Uçuşlar Başlasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

Yeni Tokat Havalimanı inşa edilene kadar biz Tokatlılar olarak havalimanımızın mevcut şartlarda en iyi şekilde kullanılmasını, seferlere açılmasını arzuluyoruz.

Tokatlılar’ın şehrimize en yakın havalimanları olan (Sivas, Merzifon, Samsun)’dan seyahat etmeleri hem zaman, hem de ekonomik olarak büyük problem oluşturmakta. Türkiye’de insanların yaşam ve seyahat standartları yükselirken Tokat’ın bundan mahrum kalması hepimizi üzüyor.

En son Borajet’in şirket yapılanması ve bazı sıkıntıları gerekçe göstererek tüm uçuşlarını durduğunu açıklaması, Tokat Havaalanı’na uçan tek havayolu şirketi olmasından dolayı, tüm uçuşların bir anda kesilmesine neden oldu. Tokat Havalimanı’na uygun ebatlardaki uçakların sadece Borajet'te olduğu bilinmekteydi. Bu tip uçakların ülkemizdeki diğer havayolu şirketleri tarafından kiralama ya da satın alma yolu ile Tokat ve Tokat gibi illerimize uçuş olanağı sağlamasını istiyoruz.

Bugün Tokat’a Dair imzanı bekliyor!

Tokat’a Dair bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tokat Havalimanı’na Uçuşlar Başlasın». Tokat’a Dair ve imza atan diğer 6.579 kişiye katıl.