TİP 1 DİYABET ÖZEL BİR PROTOKOL İLE TEDAVİ OLABİLİR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

DÜNYADA ÇARESİ OLMAYAN TİP 1 DİYABET YANİ ŞEKER HASTALIĞINA ÇARE TÜRK BİLİM ADAMINDAN.

SADECE TÜRKİYEDE 7.5 MİLYON DİYABET HASTASI VE DÜNYADA MİLYONLARA ULAŞAN ŞEKER HASTALIĞI TAM BİR KABUSTUR, ÇEKEN BİLİR. ÖZELLİKLE TİP 1 DİYABET ŞEKER HASTASI OLAN ÇOCUKLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTMAKTA, KOMAYA GİRMEKTE VEYA ORGAN KAYIPLARINA KADAR BU ŞEKER HASTALIĞI CİDDİ HASAR BIRAKMAKTADIR MİNNACIK BEDENLERE.

YAŞAMA SADECE ÜNSİLİN VURUARAK TUTUNABİLEN BU ÇOCUKALRIMIZIN UMUDU TÜRK BİLİM ADAMI VE GELENEKSEL TIP HEKİMİ OLAN YASIN UMUR'DAN GELDİ.

22 ÜLKEDE 15 SENEDİR YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA DİYABET TİP 1 HASTALIĞININ SEBEBİ OLAN COXSACKIE B VIRÜSÜNÜ ÖLDÜREN BİR PROTOKOL GELİŞTİRDİ.

BU VİRÜS PANKREASTA BULUNAN İNSÜLİN HORMONUNU ÜRETMEKLE GÖREVLİ BETA HÜCRELERİNİN İLTİHAPLANMASINA SEBEP OLMAKTA VE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİN T HÜCRELERİ DÜŞMAN OLARAK GÖRDÜKLERİNDEN İLTİHABI TEMİZLERKEN BETA HÜCRELERE DE ZARAR VERMEKTEDİR.

YASIN UMUR'UN GELİŞTİRDİĞİ PROTOKOL İLE BU VİRÜS TEMİZLENİYOR VE TEDAVİYE BAŞLADIKTAN BİR İKİ GÜN İÇERİSİNDE ARTIK İNSÜLİN VURULMAYA GEREK KALMIYOR.

İLTİHAPTAN KURTULAN PANKREAS BETA HÜCRELERİNİ ONARIYOR VE TEKRAR VÜCUDUN İHTİYACI OLAN İNSÜLİN HORMONUNU SALGILAYARAK KANDAKİ ŞEKER MİKTARINI DENGELEMEYE BAŞLIYOR.

BU PROTOKOLU GELİŞTİREN YASİN UMUR'UN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN BEYE ULAŞTIRMAMIZ, AYNI ZAMANDA TELEVİZYON HABER KANALLARINDA BU ASRIN KEŞFİNİN YAYINLANMASINI SAĞLAMALIYIZ.

LÜTFEN BU KONUDA SESSİZ KALMAYIN VE TÜM KANALLARDAN PAYLAŞALIM HEP BERABER.

YASIN UMUR
FACEBOOK GRUBUMUZ: