Petition geschlossen.

Tierschutz für die Straßen Hunde in der Türkei Sokak Köpekleri icin Imzala

Diese Petition hat 3.823 Unterschriften erreicht

Türkiyede  artık cidi  anlamda hayvanların koruma altına alınmasını İstiyorum . Belediye Barınakları rezil halde Köpekler sefilik  ve hastalıktan ölüyorlar. Sokaktaki köpekler aç hasta ve madur  durumda. Bölge  bölge sokak köpekleri toplanıpta  belediyenin barınak görevlilerin 100 de 98i çalışmayan karşılık olarak maşlar alan yeteneksiz peronelere is olsun diye toplanmalarına  son verilmesini İSTİYORUM. Ve o can  taşıyan değer verilmeye sokak köpeklerine ,  sehirlerin  tam  göbeğinde demiyoruz ama kenarlarına kulübeler ve beslenme alanları  yapılmasını istiyorum. 2016 yılını atlatcaz  köpekler nasıl oluyorda  kova kadar küpelerle kulaklarında devletin veterinerlerinden kısırlastırılmıs  diye yine sokaklara bırakılıyor ?  köpekler söze kısır ama Küpeli halde doğum yapıyorlar, bu türkiyenin nerdeyse her yerinde aynı. Bu zavallı hayvanların artık bu eziyetleri bitmeli. Düzgün bir şekilde kısırlastırmalar yapılsaydı bu vakit bu CANLAR bu şekilde olmazdı.Yaz zamanları sıcaktan hastalık iç dış  parazitkerden veya gençlik hastalık gibi bir çok çeşitli infektion dan ölüyor lar, kışın donarak  aç susuz ölüyorlar yine kış kapıda ce yine onca kedi köpek donarak ölçek. Biran evel kulübeler yapılmalı düzgün şekilde köpekler kedileri yardım  edilmeli.  Hayvanlara sidet  veya tecavüz eden pis yaratıkların  ağır ceza almalarını istiyorum. ve en önemliside  yapılan şikayetlerin Citi bir şekilde netice almasını istiyorum. Ben bir Barınaktan şikayetçi oldum sizler sadece bir kişiye  para cezası ile cezalandırılması yapılacağını  açıkladınız. biz hayvan sever içinde acıma hisi  olanlar artık yeter diyoruz.ve en kisa zamanda  bişeylerin  yapılmasını istiyoruz. Ne demek ya belediyeler Zehir dağıtıyor  köpeklerin sayısını azaltmak için  böyle  bi saçmalık  varmı ya. Düzgün işler yapılmasını İSTİYORUM.

Köpek dövüşü spor dur diye köpekleri birbirlerine öldürten  bir çok şahsın beli oldu kişiler ağır ceza almasını İSTİYORUM.

Arabalarına  köpekleri bağlayıp sürüklüyerek  çekenler cazalandırılmasını İSTİYORUM.

Bunlara zavallı dili olmayan Mahsun sokak Köpekleri için İSTİYORUM.

Facebook Pash Baddy

Heute: Atilla verlässt sich auf Sie

Atilla Poyraz benötigt Ihre Hilfe zur Petition „Tierschutz für die Straßen Hunde in der Türkei”. Jetzt machen Sie Atilla und 3.822 Unterstützer*innen mit.