Victory

Atsisakykite narvuose laikytų vištų kiaušinių savo produkcijoje!

This petition made change with 530 supporters!

Paukščiai, laikomi narvuose dėl kiaušinių, yra išnaudojami. Vištos visą savo gyvenimą praleidžia ankštuose narvuose, triukšmo, purvo ir smarvės apsuptyje. Narve vienai vištai tenka A4 formato lapo vietos plotas. Gyvūnams atimta visa tai, kas natūralu ir būtina – galimybė laisvai judėti, jie nemato saulės šviesos, nejaučia žemės po kojomis ir negali įkvėpti gryno oro. Prastos sąlygos ir didelis kiaušinių dėjimo tempas vištas nualina, jos dažnai serga, dalis miršta. Trumpai tariant, vištoms tai – pragaras žemėje. Kaip Lietuvos paukštynuose auginamos vištos, galite pamatyti čia: www.kiausiniukaina.lt

Dauguma vartotojų nepritaria tokioms gyvūnų laikymo sąlygoms. Reaguodamos į pokyčius, įmonės Lietuvoje ir visoje Europoje, viena po kitos atsisako narvuose laikytų vištų kiaušinių savo produkcijoje. Planus pagerinti vištų gerovę jau yra pakelbę tokie pasaulyje gerai žinomi maisto gamintojai kaip Mondelez, Mars, Danone, Nestle ir kiti.

Lietuvoje visi didieji prekybos centrai (Rimi, LIDL, Maxima, Norfa), didžiausi restoranų tinklai, daugybė viešbučių bei maisto gamintojų jau paskelbė įsipareigojimus atsisakyti narvuose laikomų vištų kiaušinių. Visas įmones, paskelbusias planus pagerinti gyvūnų gerovę rasite čia: https://www.kiausiniukaina.lt/imones

Tačiau „Thierry kepykla“ nesiryžta žengti gyvūnų gerovės keliu ir atsisakyti visą gyvenimą vieliniame narve praleidusių vištų kiaušinių savo gaminiuose.

Paskatinkite „Thierry kepyklą“ priimti gyvūnams palankią poziciją ir paskelbti įsipareigojimą atsisakyti narvuose laikytų vištų kiaušinių savo produkcijoje. Taip pat prašome persvarstyti ar verta lankytis „Thierry kepykloje“, kol įmonė neįsipareigojo aukštesniems gyvūnų gerovės standartams. Parodykime, kad žmonėms gyvūnai rūpi.

Laikas pokyčiams! Pasirašykite šią peticiją ir paskatinkite „Thierry kepyklos“ vadovus paskelbti tvirtą planą pagerinti gyvūnų sąlygas.

Today: Tušti narvai is counting on you

Tušti narvai needs your help with “Thierry kepykla: atsisakykite narvuose laikytų vištų kiaušinių savo produkcijoje!”. Join Tušti narvai and 529 supporters today.