Antalya The Land of Legends’taki tutsak hayvanlar doğal ortamlarına bırakılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Antalya'da açılmış olan The Land of Legends tema parkı birçok mükemmel hayvanı doğal ortamlarından uzak küçük yerlerde tutuyor. Yaşamaya bizim kadar hakkı olan bu hayvanları insanların eğlencesi için gösteri malzemesi olarak kullanıyor.

Normalde okyanuslar ve denizlerde özgürce yaşayan yunuslar bulundukları, onlara göre fazlasıyla küçük havuzlarında sürekli dönerek yaşamlarını sürdürürken, penguenler ancak belki de normal yuvalarının yüzde biri kadar büyüklükte yapay bir yerde ve doğal koşullarına zıt Antalya’nın yakıcı sıcağında tutuluyor.

Eğer sen de bu inanılmaz hayvanları izlerken yüreğinde bir sızı, bir suçluluk hissediyorsan ve kendi ortamlarında insanların yaptırdıklarına zorunlu bırakılmadan yaşamalarını istiyorsan bu kampanyayı imzala.

Bugün Çağla imzanı bekliyor!

Çağla Demirtaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «The Land of Legends’taki tutsak hayvanlar doğal ortamlarına bırakılsın». Çağla ve imza atan diğer 22.522 kişiye katıl.