TERÖRİSTLER HAPİSHANEYE DEĞİL SINIR DIŞINA...!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde yaşanan terör olaylarının en kısa zamanda kesin bir çözüme kavuşması gerekmektedir.Bu hususta, halkımızın teröristler için idam cezası isteği her ne kadar aşikar olsa da mevcut durum ne kadar yeterlidir bilinmez.

Bir teröristin Askerimi, Polisimi Şehid edip pişmanlık yasasından yararlanması kadar saçma bir durum yoktur. 3 yaşındaki kız çocuğunun ırzına geçip onu boğup kör kuyuya atanlara verilecek ceza ne ise teröristinde hakkı budur.  Benim 14 erimi pusuya düşürüp arkadan yaklaşarak Şehid ediyor sonra ben pişmanım deyip teslim oluyor. Dağdan iniyor içerde 3-5 yıl yatıp sonra hayatına devam ediyor. Bunlara biz mi dedik dağa çıkın diye ? Şimdi dağdan inince bizden aman dileniyorlar..!

Dağa çıkanın T.C kimliği olmaz olamaz..!                                           Alın bunların kimliklerini, sınır dışı edin defedin gitsinler.Askerime,Polisime bırakın Sınır'ı, sınırkapısı dışında ülkeme girmek isteyen olursa diye hazır olsun tabutluklar kapıda.!

Ülke sınırlarımız içinde ki terörizmi bitirmek adına atılacak büyük bir adım olarak düşündüğümüz ; Vatanıma, Milletime, Devletime ihanet edenlerin,               Yüce Türkiye Cumhuriyeti Devletinin vatandaşlığından çıkarılarak sınır dışı edilmeleridir.Ancak bu şekilde çözüme yaklaşacağımızı düşünüyorum.Bunun örneklerini günümüzde modern Avrupa ülkelerinde mevcuttur.

Sizden ricaam ; Lütfen bu imza kampanyasını tüm çevrenize ulaştırın..Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım..

Bugün Oğuzhan imzanı bekliyor!

Oğuzhan ER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TERÖRİSTLER HAPİSHANEYE DEĞİL SINIR DIŞINA...!». Oğuzhan ve imza atan diğer 62 kişiye katıl.