Kampanya Kapatıldı

Tecavüz Kabahat Değil Suçtur!

Bu kampanya 2.869 destekçiye ulaştı

5199 Sayılı Hayvanları Koruma (!) Kanunu'nun 250 tl para cezası dışında hiçbir işe yaramadığını görüyorum. Sürekli işkence edilen, kapatılıp tecavüz edilen hayvanlarla dolu etrafımız. Peki yapanlara ne mi oluyor? Eğer gören kişi biraz yürekli ise hayvanı kurtarıp polise şikayet ediyor. En iyi ihtimalle 250 tl (!) cezaya çarptırılıyor, ne kadar adil değil mi?

Peki soruyorum size o 250 tl yi ödeyen insan sizinle metroya binerken, aynı sokakta yürürken, aynı semtte gece dışarı çıkarken; kendinizi, çocuğunuzu, eşinizi, ablanızı... nasıl güvende tutacaksınız? Kendi türünden bile olmayan bir canlı ile cinsel dürtüleri uyarılan bir hasta sizin çocuğunuzdan uzak durur mu?

Sayısını bile bilmediğimiz bu kadar sapık ortalıkta dolaşırken Özgecan'ı, Değer Deniz'i nasıl engelleyeceksiniz? Hayvanlara tecavüz kabahat değildir! Eğer Türkiye de kabahat olarak geçmesine göz yummaya devam edersek; ne kızımız, ne kendimiz, ne çocuklarımız ne de hayvanlarımız güvende olabilir!

Lütfen ama lütfen açın artık gözlerinizi! Bu bir hastalık, sapkınlık. Gereken cezayı almaları için bir adım atıp imzalayın! TBMM'nin 5199 nolu kanunu değiştirip, cezaları ağırlaştırması için; sende bir katkıda bulun!

Bugün gizem imzanı bekliyor!

gizem özdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tecavüz Kabahat Değil Suçtur! @TBMMresmi». gizem ve imza atan diğer 2.868 kişiye katıl.