Tecavüzün ayrımı olmaz! Bugün onlara yarın çocuklara...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Buca Yenigün mahallesinde yaklaşık 1 yaşlarında 4 çocuktan dişi olanı dün bir adam elinde taş ile kovalıyordu , cocugu almaya inince adam plakası olmayan bir araca bindi 2 kişi gittiler, yaklaşık 1 ay önce böyle bir olay yaşandı ve çocuğun o bölgeye ait resimleri var , tahminimce yine alıp gideceklerdi fırsat bulamayınca gittiler , apartmanın üst katlarında bir komsu parkta köpeğin seslerini duyduğunu ve daha sonrasında adamın hemen dibindeki camiye gittiğini söyledi ancak o mesafeden yüzünü görmesi mümkün değil tabiki, veteriner 1 ay önceki o resimleri gördüğünde bunun tecavüz olduğunu onayladı ancak mukoza 1 ayda kendını yenilediği için şu ana dair bir tecavüz raporu çıkartamıyoruz , insanlardan çok korkuyor , dokunduğunuz zaman titriyor korkusundan , yutkunamıyor salya akıtıyor , böyle bir araçla belkide bunu yaptıkları tek yer bu mahalle değil . bugün bu sessiz dilsiz çocuklara bunu gözünü kırpmadan yapan bu hasta şahıs ya da şahıslar kim bilir daha neler yapar düşünmek dahi istemiyorum , tek istediğimiz bir cana daha bu dilsiz 1 yaşındaki kanser çocuğa yapılan canilikler yapılmadan bu şahıs ya da şahıslar bulunsun ,

Bugün bucaday dayanışma imzanı bekliyor!

bucaday dayanışma bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tecavüzün ayrımı olmaz! Bugün onlara yarın çocuklara...». bucaday dayanışma ve imza atan diğer 609 kişiye katıl.