Pedofili suçluları hadım edilsin idam edisin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Çocuklar uyurken susulur , tecavüz edilince, ölürken değil !!!! Susma !!! Irmak için Ceylin için Eylül için ve Eylül Yağlıkara için savunmasız masum tüm bedenler için susma pedofili bir hastalık değildir suctur . sende pedofili suclularının idam edilmesini hadım edilmesini istiyorsan kampanyayı imzala.

Pedofili sucunu işleyenlerin bunun yanına kar kalacağını sanmaması için ölmesi için imzala hatta mumkunse hiç doğmamamıs olması gereken bu kişileri etrafında görmemek için imzala.Eger sende bu ülkenin duyarlı bir vatandaşıysan bir cocugun sesi olmaya mecbursun.

Kimse bana insan hakları bilmem ne yok efendim bu hastalıktır bilmem ne demesin bunlarında benim gözümde sucu işleyenden bir farkı yoktur. Parafililer manik değildir.Hem manik hem parafili olan hastaların manik durumu parafili sebebiyle değildir. Pedofili sucluları ne yaptığının gayet de farkındadır. Yaptığının insanlık dısı olduğunun da farkındadır. Bunlara insan muamelesi yaparsam kendi insanlığımdan şüphe ederim hiç durmadan hakaret saydırsamda ciğerim sogumayacak. Hala Irmak acısını atlatamamısken eylül yağlıkara da aynı sekılde olması benim yüreğimi dağlıyor. Pedofili sucuna hadım demeyen idam istemeyen kimseyi duymak istemiyorum.

Bir anne olarak evlatlarım için endişelenmekten komsularıma korkuyla endiseyle yaklasmaktan insanoğlunun vahşiliğinden sapkınlığından aşşağılık olmasından bıktım. Muhatap kişi kurumların dikkate alıp ne gerekiyorsa yapması için, bu kampayı imzalayalım.

Bugün gizem imzanı bekliyor!

gizem ateş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tbmm: Pedofili suçluları hadım edilsin». gizem ve imza atan diğer 2.684 kişiye katıl.