Karabaş isimli yavru köpeği öldüren şüpheli serbest kalmamlı!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Hatay/ Samandağ'ında mahallemizde beslediğimiz Karabaş isimli yavru köpeğimize arabayla üzerinden geçen ve kaçan şahsın bulunmasını en ağır cezayı almasını istiyoruz. Olay esnasında polis ve veterinerler anında aranmıştır. Yaşadığımız zor günlerde sokağa çıkma yasağından dolayı veteriner hekimleri kapalıydı bizler de barınak hekimine başvurduk yarım saat sonra olduğumuz noktaya ulaştı ve yavru köpeğimiz bir gece hayatta kalabildi... Sabah saatlerinde yavruyu kaybettik... Vuran araca dair elimizdeki kamera görüntülerinden şahsın kim olduğunun bulunmasını ve cezasını almasını istiyoruz.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zorlu süreçte Covid-19 tehlikesi ile mücadele ettiğimiz ve Ülke olarak hassas olduğumuz bu dönemde yaşadığımız yerin küçük bir yer olmasından kaynaklı sesimizi duyurabilmek için bu imza kampanyasına başvurduk sizlerin imzalarına ihtiyacımız var. Şahsın hak ettiği cezayı alacağı konusunda adalete olan güvenimizin sonsuz olduğunu bildiririz.