Recep Bayraktar'a Köpekleri Geri Verilsin

Recep Bayraktar'a Köpekleri Geri Verilsin
Recep Bayraktar'ın adeta çocuğu gibi bakmakta olduğu: Escobar, Pablo, Korsan,Leydi ve Kutub isimli Dogo Argentino köpeklerine tarım ve orman bakanlığı tarafından el konulmustur.
Bu hayvanlar, tamamen zararsiz olmakla beraber, cok iyi koşullarda bakilmaktalar. 600 bini aşkın üyesi olan youtube kanalinda; bu köpeklerin bebeklik hallerinden yetiskinliklerine kadar yaşadiklari her sey gözler önündedir.
Unutulmamalıdır ki: her köpeğin karakteri, kendisini yetiştiren sahibiyle doğru orantıda gelişir. Bunun ışığında bakıldığında, bu köpeklerin değil insanlara saldırmak, aksine bir çok insanın sevgilisi olduğu videolarda görülmektedir.
Köpekler, duyguları olan sosyal canlılardır. Aynı zamanda çok uzun yıllardır insanların en sadık dostlarıdırlar. Alıştıkları ve iyi bakıldıkları yuvalarından alınmaları ağır travmaya sebep olabilir. O yüzden; bu hayvanları sonsuz bir mutsuzluğa mahkum etmemek için;
Bu kopeklerin Recep Bayraktar'a geri verilmesini talep etmekteyiz.
Not: Lütfen imzaladıktan sonra, daha fazla kişiye ulaşabilmesi için paylaşınız .