Petition updateTarihe Değil İlgisizliğe Yenik Düşen Surlar #SurlaraSahipÇıkınSurlara 13.500 milyon TL Yatırım!

Diyarbekirde.com

Dec 18, 2019
Yaklaşık 7 ay önce surların bakımsızlığına dikkat çekmek için başlatmış olduğumuz bu kampanyanın amacına ulaştığını sizlere bildiriyorum.
Surların bakımsızlığı ve kaderine terk edilmişliği hakkında oluşturduğumuz gündem çalışması ve daha sonra sur taşlarının çalınması ile ilgili olarak yazılanlardan sonra Diyarbakır valisi ve Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Başkanı (Kayyım), Hasan Basri Güzeloğlu Resmi Twitter hesabından attığı tweetler ile surların Bakım ve Onarımı için 13.500 milyon TL'lik bir ihale yapacaklarını duyurdu.
Hasan Basri Güzeloğlu'nun attığı tweet;
"Valilik ve Büyükşehir Belediyemizce 13.500 milyon TL yatırım bedeli ile Surların ve Burçların bakım ve onarım ihalesine çıkıyoruz.
Surların ışıklandırılmasını da projelendiriyoruz. 2020 ilk çeyreğinde inşallah ihalesine çıkacağız.
Surlar, tarihin tanığı ve Diyarbakır’ın varlığıdır"
https://diyarbekirde.com/surlara-13-500-milyon-tl-yatirim/
Copy link
WhatsApp
Facebook
Nextdoor
Email
X