Virüs sadece insanları etkilemedi..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Tarım ve Orman Bakanlığı ve tarafına bireprezant bu kampanyayı başlattı

Dünyayı etkisi altına alan Covid19(korona) sebebiyle binlerce insan getirilen yasaklardan dolayı evlerine çekilmişlerdir. Azda olsa belli bir toplumun değer gösterip beslediği sokak canlarımız aç kalmıştır. Barınaklara görevliler dahil gidilmediği içinde bir çok canımız açlıktan ölmüştür. Haber kanallarında 2 dakikalık video ile 3 kedi 2 kuş beslendiği gösterilmiştir. Ancak iş o şekilde ilerlemiyor malesef. Şuan Ülkemizin bir çok yerinde ki barınaklara görevliler virüs nedeniyle gitmemektedir ve bir çok canımız açlıktan susuzluktan can veriyor. Barınak dışında insanların beslediği sokak canlarımız ise açlık çekmektedir. Sadece insan hayatının değeri yoktur bu hayatta bizlere emanet edilen sessiz kullara küçük canlarımıza yardım etmelisiniz. Bu çağrımız Tarım ve Orman Bakanlığına ve İçişleri Bakanlığımıza tüm belediyeler belirli noktalara düzenli mama istasyonları kurmalıdır. Ayrıca barınakları gezip var olan duruma el atmalıdır. Her gün onlarca can ölümle burun buruna gelip ölüyor. İçişleri bakanlığının genelge çıkartmasına rağmen şuan hiç bir belediye hiç bir şekilde adım atmamıştır. Lütfen bu duruma duyarlı olup sesimizi gerekli mercilere duyuralım. Bu canlar sahipsiz ve aç kalmasınlar..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.