Sokaktaki minik dostlarımız ücretsiz ve daha kaliteli tedavi koşullarını hakediyor.!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sokakta yasayan minik dostlarımız bizim kadar sağlıklı ve iyi şartlarda yaşamayı hakediyor. Ancak ne yazık ki bu onlar için her zaman mümkün olmuyor. Çünkü dikkatsiz ve hızlı sürücüler veya farklı sebepler nedeniyle hergün birçok canımız hayatını kaybediyor, yaralanıyor veya engelli kalıyor. Üstelik çarpıp bırakan ve umursamazca ardına bile bakmadan yoluna devam eden vicdan yoksunları nedeniyle bu konu ülkemizin kanayan yarası. Durum çok vahim ki bu canları belediyeye ait veterinerler ekipman veya tecrübe yetersizliğinden tedavi edemiyor ve ilgilenmiyor. Özel kliniklerin ise masraflarının altından kalkmak mümkün değil. Bu konuda artık tahammül sınırım kalmadı. Yaralı bir canı paranız yoksa özel klinikler geri çeviriyor. Bu nasıl bir zihniyet ve nasıl bir vicdan. Buradaki insanlar hayvan sevgisi olduğu için bu klinikleri işletmiyorlar mı?? Ben cevap vereyim istisnalar hariç iş ticarete dönüşmüş durumda. Ben elimden geleni verip yapmaya çalışıyorum ancak yetişemiyorum artık. Daha bu ayın başında bir canı kaybettim. Bu konuda her belediyenin de özel klinikler gibi ekipmanı olacak, uzman veterinerlerin görev aldığı, her türlü cerrahi operasyonun yapılabildiği veteriner klinikleri açmaya davet ediyorum. Bir insan canı ne kadar önemliyse bir hayvanımızın canı da aynı ölçüde değerli. Arkasında hesap soracak kimsesi olmadığı için mi bu rahatlık anlayamıyorum. Bizler hastalandığımızda nasıl hastaneye koşuyorsak ve varımızı yoğumuzu iyileşmek için ortaya koyuyorsak bu canlar için de aynısını yapmalıyız. Bu kampanyaya destek ile resimdeki canın gözündeki kist tedavi olabilsin. Yardımı olabilecek veteriner hekimler veya tedaviye destek olabilecekler bana ulaşın lütfen. Unutmayın bu canlar bize emanet ve onlara biz sahip çıkmalıyız..!!