Çocuk İstismarına Dur ✋ Susmayın Susturmayın Bağıralım Çağıralım !!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Dünya her geçen gün kötü bir yere dönüşüyor. Günden güne ruhani olarak ölüyoruz. Ve bir o kadar da hızlı yok oluyoruz. Benim bir evladım yok henüz ama olmasa bile ben de bir anne adayıyım benim gibi herkes bir anne adayı. Ve biz Kadınlar bir çocuk veya bir bebek gördüğümüzde onları sevmeden edemiyoruz.onlara gülücükler saçıyoruz saçlarını okşuyoruz yanaklarını seviyoruz öpüyoruz.. ama bir çocuğa bir bebeğe istismar olduğu zaman neden sayımız bu kadar az oluyor. Ben ölüyorum kahrımdan.. her gün duyuyoruz her gün !! Ne demek bir BEBEĞE bunu yapmak. Nasıl bir beyin nasıl bir mantık var. Nasıl bir duyguyla yüklüsün veya gerçekten duygun var mı. Karşımda olsan sana işkencelereden işkenceler beğenirdim. Her gün sizin için bela okumaktan yoruldum ama siz bunları yapmaktan bıkmadınız!! Yazıklar olsun okudunuz değil mi Adana da yaşanan iğrenç olayı duydunuz değil mi vücudunda oluşan tahribatı. Açık açık yazmaya elim müsaade etmiyor midem allak bullak oluyor. Beynim yanıyor.  biz o kız çocuğunun içinde olduğu psikolojiyi anlayabilirmisiniz  ? Veya anlayabiliriz ? Bence hayır. Ama vicdanım rahat değil vicdanım sus demiyor bana vicdanım bağır duyur sesini diyor. Bunu sizlerle birlikte başarmak istiyorum !! şimdi sizden istediğim kadın erkek yaşlı genç hiç farketmez katılın kampanyaya duyarılım sesimizi!! Bu bebeklerin sesleri biz olalım!! Gerekli kanunların gerekli düzenlemelerin yapılması için yayılalım büyüyelim !!!

Bugün TANEM imzanı bekliyor!

TANEM TİKBAŞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tanem Tikbaş : Çocuk İstismarına Dur ✋ Susmayın Susturmayın Bağıralım Çağıralım !!». TANEM ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.