Amasya Taşova’da Hayvanlar Perişan!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Amasya’nın Taşova ilçesinde çalışır durumda bir Hayvan Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon merkezi bulunmamaktadır. Hayvanlar sokaklarda aç, hasta, uyuzlu ve perişan haldeler. Belediye tarafından tedavi edilip, kısırlaştırılıp, aşılanıp küpelenmesi ve tekrar sokağa bırakılması gereken hayvanlar, belediyenin görev ihmali ve umursamazlığı nedeniyle perişan haldeler. Her yer hasta köpek dolu. Kaza geçiren, hasta olan, yaralanan, uyuz olan ya da şiddet mağduru olan zavallı hayvanları bir avuç gönüllü hayvansever kendi imkanlarıyla tedavi ettirmeye çalışmakta. Bu ilçenin belediyesi ne iş yapıyor? Belediye veteriner hekimi ne iş yapıyor? Neden çalışmıyor, işinizi yapmıyorsunuz? Neden yaralı hayvanları tedavi edecek çalışır durumda, gönüllü takibine açık bir birim/rehabilitasyon merkeziniz yok? Taşovadaki hayvanların sonu neden hep acılı ölümler? Bu ne zaman son bulacak? Artık yeter! Yıllardır görevini yapmayan belediyeyi göreve kaymakamlığı valiliği ve orman su işlerini ise belediyeyi denetlemeye çağırıyoruz.Bir avuç gönüllü çırpınıp sonuç alamamaktan yıldık! Hayvanlar perişan haldeler. Siz görevinizi yapmadığınız için!