AVCILIK YASAKLANSIN LÜTFEN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Hayvanlarla beraber aynı dünyayı paylaşıyoruz. Daha da önemlisi biz onlaran çok daha sonra geldiğimiz için bu dünyada onların misafiri sayılırız. Ancak onlardan daha zeki olsak da onlara ve doğaya karşı ne kadar duyarlı ve saygılıyız acaba? Doğada beslenme amacı dışında, sadece zevk için başka bir canlıyı öldüren bir hayvan biliyor musunuz? Maalesef günümüzde 'avcılık' adı altında hayvanlar her gün katledilmektedirler. Başka bir canlıyı öldürerek spor yapılması hiçbir evrensel ahlaki değere uymaz. Umarım bu kampanya amacına ulaşır ve 'avcılık' isimli aktivite bir spor olmaktan çıkarılıp cezai müeyyide gerektiren bir suç (cinayet) olarak tanımlanır. Bu sayede hem hayvan ölümlerinin önüne geçilmiş olunur hem de  ülkemiz tüm Dünya ülkelerine örnek olacak bir medeniyet standartı getirmiş olur. Bu kampanyayı imzalamanız için sadece hayvanları ve ülkesini seven sağduyu sahibi bir İNSAN olmanız yeterli. Kampanyayı imzalamanız ve paylaşmanız dileğiyle... Saygılarımla.