Rize/Işıklı Denizimizde balık çiftliği istemiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Rize sahil yolu yapıldığında çocukluğumun geçtiği bütün sahil yokolup gitti. Şu an Işıklı taşbası mahallesi önünde yer alan küçük bir sahilde denizi n tadını  yıllardır bütün mahalleli hatta 2 ilçe insanları olarak kullanma şansına sahibiz.

Çocuklarımızın keyifle denize girmesini sağlayan elimizde kalan tek  sahile balık çiftliği kurulacağı bilgisine ulaştık. Süslü cümlelere gerek duymadan  ilçe sakinleri olarak bu projenin uygulanmasını istemiyoruz. Çocuklarımız  tertemiz denizlerde balıklarla özgür yüzsün. Karadenizde yaşayıp denize girecek sahilleri olmaması   hepimizin ayıbıdır. Yatırımlar, yenilikler doğa güzelliklerini yok etmeden gerçekleşirse takdir edilir ve değer kazanır. Yaparken yok etmek en kolayıdır.  Kendim için, çocuklarım için, güzel Karadenizimiz için sahilimize dokunmayın lütfen. Denizlere yakışan tek şey  çocuklar ve özgür balıklardır. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.