Kapali Atletizm Salonumuzu Kurtarin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kapalı Atletizm sahamızı kaybetmek istemiyoruz.. Sessiz kalmayın...

Türkiyede sadece tek olan kapalı atletizm salonumuz çeşitli vesileler ile sürekli farklı organizasyonlar için kullanılmaktadır. Her defasında pist sökülmekte ve bu işlem piste zarar vermektedir. En son motokros yarışmaları için pist sökülerek salona 350 kamyon kum ile yapay bir saha hazırlanmıştır. Bu dökülen kum sahanın ana zeminine ciddi zarar vermektedir. Ayrıca havaya yayılan kum ve motorların çalışması esnasında ortaya çıkan yoğun egsoz bu işler için uygun olmayan havalandırma sistemine zarar vermektedir. Bu organizasyon bitiminde bu sahayı kullanacak sporcular bu kum ve egsoz dumanı ile zarar gören havayı soluyacaktır. Ayrıca bu denli ağır bir kum malzeme ana sahaya ciddi zarar vermektedir. Bu salonda bir daha atletizm harici bir organizasyona izin verilmemesini istiyoruz.

Bugün BÜNYAMİN imzanı bekliyor!

BÜNYAMİN BOĞATEPE bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C.GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI: Kapali Atletizm Salonumuzu Kurtarin». BÜNYAMİN ve imza atan diğer 224 kişiye katıl.