Cerrahpaşa'ya Dokunma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 35.000.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi; tıpkı kardeşleri İstanbul Tıp Fakültesi, Gazi Hacettepe gibi ülkenin en gözde eğitim, kültür ve sağlık kurumlarındandır. Eskinin ve yeninin ilelebet birleştirici gücü olan bu kurum; alanında öncü olduğu kadar güçlü ve tarihlidir.

Değerli fakültemizin ülkemizin en köklü üniversitesinden koparılıp yeni açılacak üniversitelerden birine bağlanılmasının düşünüldüğü haberini üzülerek öğrendik. Ekolüyle, sunmuş olduğu eğitim ve başarılarıyla ülkesine sayısız katkıda bulunmuş fakültemizin geçmişinden aldığı güçle yoluna İstanbul Üniversitesi'nde, kendi yerinde ve kendi ismiyle devam etmesini talep ediyoruz.

Kuruluş tarihinden itibaren sayısız ilklere imza atan, tıp alanında bölgesinin öncüsü olan Cerrahpaşa'ya ülkedeki her ferdin sorunu ne olursa olsun kendisine kucak açan bu şifa kurumuna destek vermeye ve sahip çıkmaya devam etmesi temel sorumluluğudur.

Sizleri de bu asli görevinizi yapmaya ve bu kültür sarfiyatını durdurmaya davet ediyorum.

Bugün Ahsen imzanı bekliyor!

Ahsen Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Cumhurbaşkanlığı : Cerrahpaşa'ya Dokunma @tcmeb». Ahsen ve imza atan diğer 33.776 kişiye katıl.