Çavuşlu'daki Zehir Saçan Çöp Tesisi(!) Kapatılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Çavuşlu'daki Zehir Saçan Çöp Tesisi(!) Kapatılsın!

Giresun’un Görele İlçesi Çavuşlu Beldesi halkı olarak içme suyuna karışan çöp sularının yarattığı kirlilikle mücadele ediyoruz. Mevsim şartlarından dolayı günde ortalama 1 metrekareye 100 litrenin üzerinde yağış alan bölgemizde, bilirkişinin olumsuz kararına rağmen açılıp işletilen çöp tesisi çevreye ölüm saçıyor. Geçtiğimiz yıl da şiddetli yağışlardan etkilenen tesiste depolanan çöpler, yağmur sularıyla su kuyularına kadar ulaşıyor. Çöp atıkları nedeniyle rengi artık değişen Çavuşlu Deresi’nde balık ölümleri gerçekleşiyor. Zehirli su nedeniyle Çavuşlu halkında sağlık problemleri görülüyor. Çöp tesisi, beldenin tüm su ihtiyacını karşılayan kaynağı kirletiyor.

Sizlerden ricamız; muhatabı en yetkili devlet kurumları olan bu kampanyaya bir imza ile bile olsa destek vermeniz ve halk sağlığı adına başlattığımız bu mücadelede yanımızda yer almanız.

Bugün Yusuf imzanı bekliyor!

Yusuf Çelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Cumhurbaşkanlığı: Çavuşlu'daki Zehir Saçan Çöp Tesisi(!) Kapatılsın». Yusuf ve imza atan diğer 1.821 kişiye katıl.