Yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumuna Gaziantep Halkı olarak Avm, rezidans V.S. Benzeri şeylerin yapılmasını istemiyoruz. Burası Meydan olarak kalsın zaten şehrin trafiği forum avm ve tramvay yüzünden sıkışmış vaziyette.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu güneyindeki Demokrasi Meydanı ve yıkılan Bedesten Alışveriş Merkezi ile birlikte toplamda yaklaşık 75 bin metrekare alan büyüklüğüne sahip olacaktır. Kent merkezi ile bütünlük oluşturan bu alan üzerinde "Nasıl bir kent meydanı görmek istiyoruz" ana fikri ile Büyükşehir Belediyemiz ve Mimarlar Odası işbirliği ile Mimarlık Fakültesi öğrencileri arasında Kamil Ocak Stadyumu Fikir Proje Çalıştayı düzenlenmiştir.

Bu tasarımlar da dikkate alınarak Büyükşehir Belediyemizin çok hassas olarak üzerinde durduğu Kamil Ocak Stadyumu, Demokrasi Meydanı ve Belediyemizce kamulaştırılarak yıkılan Alışveriş Merkezi alanları bütününde yaşayan bir meydan öncelikli yeni bir tasarım çalışması düşünülmektedir.

Yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu ile ilgili "30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde"  Sayın Bakanımız Fatma Şahin Hanım efendi, bu alanın meydan olarak kalacağı taahhüdünde bulunmuş ve bizde Gaziantep Halkı olarak , verilen tüm vaatlerin takipçisi olacağımızı belirtmiştik.

Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep ziyaretinde yaptığı Kamil Ocak Stadyumu’nun kaldırılarak buranın Gaziantep halkına Hizmet edecek şekilde değerlendirilmesini  istemiştir. Zaten Bölgede Bir Forum Avm ve Yanındaki 2 adet otel ve tramvaydan dolayı trafik sıkışmış durumda trafiğin daha da  sıkışmaması ve Şehirler Meydanlarıyla  ünlüdür. Dünya Kenti Marka şehir dediğimiz Gaziantep'imizde  siyasi partilerimiz hali hazırdaki demokrasi meydanında mitinğ yaptığı zaman hem  trafik sıkışıyor hemde insanlar caddelere inmek zorunda kalıyor ve ayrıca sanatsal etkinliklerde de aynı sıkıntı yaşanıyor.Buranın Marka Şehir Gaziantepimize yakışır bir meydan yapılmasının bunun içinde  Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma ŞAHİN  Hanım efendinin meydan proje yarışması düzenleterek Gaziantep'imize Yakışır Meydan Olması Konusunda  hassasiyet göstermesini rica ediyoruz. Temennimiz odur ki . Büyükşehir Belediye Başkanımızın 2.000.000 nüfuslu ve her sene de gittikçe nüfusu artan Sanayi ve Turizm Şehrimiz Gaziantep'imize Çevre kirliği yaratacak yüksek , yüksek binalara izin vermeyeceği kanaatindeyiz. Şehirler  Meydanlarıyla ünlüdür.

Gaziantep'lim İmzanı at Şehrine ve geleceğine sahip çık.

Gaziantep Tüketici Koruma Derneği

İsmet Değirmenci                        Mete Büyükmurat

Yönetim Kurulu Başkanı        Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Bugün Mete imzanı bekliyor!

Mete Büyükmurat bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, T.C. BAŞBAKANI SAYIN BİNALİ YILDIRIM , GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN FATMA ŞAHİN: Yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumun Yerine Meydan İstiyoruz. Sayın Fatma Şahin verdiğin sözünü yerine getir...». Mete ve imza atan diğer 1.470 kişiye katıl.