Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi Nitelikli Bir Okuldur ve Nitelikli Kalmalıdır

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 10 Nisan 2018 tarihinde açıklanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumları Listesi'nde İstanbul Sarıyer Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi'ne yer verilmedi. Taban puan düzeyi, eğitim kalitesi ve kazandığı başarılarla Sarıyer'de 1. sırada olmasına ve İstanbul'un en seçkin liselerinden biri haline gelmesine karşın okulumuzun bu listeye alınmaması, hem öğrenciler hem de biz veliler için büyük bir olumsuzluk ve mağduriyet oluşturuyor. Çünkü Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi'nin listeye alınmaması, çocuklarımızın bu okulda öğrenim görebilmek için harcadığı tüm emeğin, kazandıkları sınav başarılarının hiçe sayılması anlamına geliyor. Öğrenciler ve veliler olarak, başarılı ve seçkin bir okulun tüm niteliğini yitirerek sıradan bir okul haline geleceği kaygısını taşıyoruz. Aynı düşünceyi paylaşan herkesi bize destek olmaya davet ediyoruz.

Bugün Alev imzanı bekliyor!

Alev Şengezer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Başbakanlık : Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi Nitelikli Bir Okuldur ve Nitelikli Kalmalıdır». Alev ve imza atan diğer 2.826 kişiye katıl.