Kampanyanın muhatabı: T.C. Antalya Valiliği ve 4 diğer muhatap daha

Ölüm Köyü Askoder Kedi Şehri Kapansın Hayvanlar Tahliye Edilsin, Katilleri cezalandırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

7Antalya Askoder Derneği Kedi Köyünden Masum Canlarımızın Cesetleri Çıktı.

14.03.2017 Tarihinde Askoder Derneginin Bünyesinde ki Kedi Köyü'ne geride kaldığını bildigimiz köpek ve kedileri bulmaya gittik ve karşılaştığımız manzara inanılmazdı.

Dernek Başkanı Mehmet Orhan ve Baskan Yardımcısı Mujgan Orhan, 10 gün kadar önce, 25 Dönümlük Kedi Şehri dedikleri araziye taşınmışlardı. Ancak giderken sadece 30 civarı kediyi alıp gitmis, geri kalan hayvanları arkada Kedi Köyünde bi çare bırakmışlardır. Mehmet Orhan arazi sahibinin bolgeye gelmesi ve bu durumu görmesi dolayısı ile defalarca tarafından aranmış ancak gelip hayvanlari almamıştır.

Bölgeye gittiğimizde bölgedeki şahitler, az evvel aramalar ve baskilar sonucu Mehmet Organın geldiğini ve bir yavru köpeği çöp'e attığını belirttiler.Çöp'e bakıldığında hasta ancak yasayan bir yavru bulundu.

Akabinde arazide yaptığımız aramada 4 köpek mezarı ve 4 de kedi ölüsü, 2 si mezarda 2 si dışarıda bulundu.Yavru kedinin birisi boynuna ip dolanıp boğulmuş vaziyetteydi. Hayvanlarin hepsi aynı anda, ayni mezara gömülmüş halde bulundu.Hayvanlar açlıktan ve bakımsızlıktan telef olmustu, ve çarpıcı gerçekler vardı, köpekleri tekmelerle dövüyor, kedi köyü ziyaretcilerinin gelmediği gün hayvanlar beslenmiyordu. En acı olanı ise kedi ölülerini su akan kanala attiklari için bir noktada, cesetlerin birikmiş vaziyette kanal çalışması yapan belediye işçileri tarafından bulunmuş olması.

Çöpte buldugumuz köpek öldü, ve kendi ifadesinde yer alan 85 kedi, 19 köpek ortada yok. Kedi Şehri denen arazide durum ne bilinmiyor, hayvanlarin can güvenliği yok.Bir an evel Kedi Sehri denilen arazideki hayvanların tahliyesi ve Dernegin faaliyetin durdurulması gerekli. Kalan hayvanlar kurtarılmalı.

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • T.C. Antalya Valiliği
  • T.C ANTALYA VALİLİĞİ
  • İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü
  • Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü
  • Konyaaltı Kaymakamlığı

Antalya Candostları Koruma Ve Sahiplendirme Derneği bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 1.020 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Antalya Candostları Koruma Ve Sahiplendirme Derneği imzanı bekliyor!

Antalya Candostları Koruma Ve Sahiplendirme Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Antalya Valiliği : Ölüm Köyü Askoder Kedi Şehri Kapansın Hayvanlar Tahliye Edilsin,Sorumlusu Mehmet Orhan Adli Ceza Alsın..». Antalya Candostları Koruma Ve Sahiplendirme Derneği ve imza atan diğer 1.019 kişiye katıl.