TECAVÜZ MEŞRULAŞTIRILAMAZ !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İnsan olmaktan utandığımız günler yaşıyoruz.. Üzülerek,kahrolarak takip ettiğimiz haberler sonucu elden bir şeyler gelmeli, Artık buna bir son! verilmeli diye düşünerek, çözüme gidecek yolda bir köprü olmasını umarak bu kampanyayı başlatıyorum.Bizler sus pus oturduğumuz yerden haberleri izlerken, yarın birgün bizlerin, çocuklarımızın , hayvan dostlarımızın herhangi birinin tecavüzle karşılaşmayacağı ne malum ? Bu insanlıktan nasibini almamış , hitap etmeye kelime bulamadığım şeref, haysiyet, vicdan, akıl yoksunu sapık yaratıkların ellerini üstümüzden çekmesi için hepbirlikte, dur demek gerekiyor. Bizler sadece oturduğumuz yerden beddua ederken, bu durumda olan insanların yerine kendimizi koymak bile çok zor..En ağır cezaları almaları gereken bu kişiler için öyle bir kampanya başlatmayacağım, çünkü istersek 4-5 milyon toplanalım malesef hakimlerin, yargının kararlarını değiştiremiyoruz..Bu konuya sahip birsürü kampanya olmasına rağmen tecavüz suçlularının cezalandırılması adına ulaşılmış bir başarı yok henüz üstelik kıravat takıp hakim karşısında pişmanım diyen suçluların ceza indiriminden yararlananları, kısa bir sürede serbest bırakılanları var !! Bundan dolayı bizim amacımız sadece en yakın acılarımız olan Adana’daki 3 yaşındaki yavrumuzun, Antalya’daki 4.5 yaşındaki yavrumuzun davası değil, dilim varmasada tecavüz mağduru nicelerinin davası !! Daha genel çözümlere ihtiyacımız var. Bizim tecavüzün meşrulaştırılmaması, bu iğrenç yaratıklara bir dur denmesi, özgürce sokaklara çıkabilmemiz, çocuklarımızı güven içinde yetiştirebilmemiz için YASA ya ihtiyacımız var. Devlet büyüklerinin, yetkililerin bu duruma bir çözüm bulması, caydırıcı olabilecek en büyük, en ağır cezaların verilmesi için yeni düzenlemeler getirmelerine ihtiyacımız var. BİR OLURSAK SESİMİZ DAHA ÇOK ÇIKAR. Gittikçe bu sapıklığın arttığı çağımızda bizim ve çocuklarımızın geleceğini güvence altına alalım.Bu haberlere alışmayalım,bugün 3-4 yaşındaki çocuklarımız ölüyorsa bu hepimizin ayıbıdır. Duyurabildiğimiz kadar duyuralım, ilgili makamlara ulaşalım ��

Bir imza neye yarar demeyin, sizde kampanyamızı imzalayarak destek verin.

Bugün Duyarlı imzanı bekliyor!

Duyarlı Biri bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.C. Adalet Bakanlığı: TECAVÜZ MEŞRULAŞTIRILAMAZ !!!». Duyarlı ve imza atan diğer 726 kişiye katıl.