Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: T.B.M.M Vekilleri

"Koskoca dünyaya benim çocuğumu sığdıramadılar"
Melek Okan

Bizler çocukları eşcinsel ve trans olan anne ve babalar olarak cesaretle ve samimiyetle kameranın karşısına geçip neler yaşadığımızı "Benim Çocuğum" belgeselinde anlattık ve Sayın Meclis Başkanı Cemil Çiçek'le yapılan görüşmeye dayanarak vekillerimize ve eşlerine Meclis yakınında bir gösterim düzenledik. Bu özel hikayelerimizi vekillerimizle paylaşmayı gönülden diliyoruz.

Vekillerimizin, "Benim Çocuğum" belgeselinin T.B.M.M. özel gösterimine teşrifleri bizleri onurlandıracaktır.

Tarih:15 Nisan 2013, Pazartesi, 19:00, ANKARA

www.benimcocugumbelgeseli.com

www.facebook.com/listagfilm

@listagfilm
@LGBTTAileGrubu

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • T.B.M.M Vekilleri

LİSTAG (LGBT Aileleri İstanbul Grubu) bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 456 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün LİSTAG (LGBT Aileleri İstanbul Grubu) imzanı bekliyor!

LİSTAG (LGBT Aileleri İstanbul Grubu) bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «T.B.M.M. Vekillerimizi "Benim Çocuğum"un Gösterimine Bekliyoruz! #vekilimbenimcocugumugordunuzmu». LİSTAG (LGBT Aileleri İstanbul Grubu) ve imza atan diğer 455 kişiye katıl.