Türksat Kablo TV ve Uydunet Malatya'da hizmet vermeye başlasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Malatya'da halihazırda bulunan internet sağlayıcıları belli noktalara hizmet veriyor görünüyor olup hizmet vermiyor (şehir merkezine 12 km, 6 km ilerisinde fiber var).

Karşılıklı konutlarda biri site olması nedeniyle fiber hizmeti alınırken diğerinin apartman, müstakil ev olması nedeniyle adsl hizmeti alınıyor.

Fiber alt yapının bulunduğu bölge alanı çok az.

Verdikleri hizmet, paketteki hızın genelde yarısını sağlıyor, hava şartlarına bağlı olarak bağlantı kopabiliyor, aksamalar oluyor. Sabit telefonu kullanmadığımız halde ücret ödüyoruz, yalın internet için de yine benzer ücretler ödüyoruz. Kablo tv olmaması gibi benzer birçok nedenden dolayı Malatya halkı ödediği paranın karşılığında kaliteli bir hizmet alamıyor.

Bu hizmeti (Tv ve İnternet olarak) daha iyi daha kaliteli ve uygun şartlarda Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. olarak Malatya için sağlayabileceğinizi düşünüyoruz.

#MalatyaIcinUydunet #MalatyaIcinTeleDunya

Bugün Göksel imzanı bekliyor!

Göksel Şimşek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türksat Kablo TV ve Uydunet Malatya'da hizmet vermeye başlasın». Göksel ve imza atan diğer 598 kişiye katıl.