Türkiye’ye Canlı Hayvan İthalatı Yasaklansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Ucuz Et Yedirmek için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının sebep olduğu Hayvan Mezalimi!...

İşte yediğiniz İTHAL ETLERİN SAHİPLERİNİN döner, bonfile, köfte ve pirzola olarak tabağınıza gelmeden önceki son yolculukları....

Yolculuk esnasında günlerce kendi pisliklerinin içerisinde yüzüp, sonra da boğularak ölüyorlar. Gemide haftalarca süren korkunç yolculuk sırasında ölen, yaralanan, hastalanan hayvanları da ekte görüntüsü yer alan ölüm çukuruna atıp ÖĞÜTÜYORLAR... Bu ZULÜM ve VAHŞET görüntüleri, Türkiye’ye Brezilya’dan ithal ettiğimiz hayvanları getiren gemiden alınmıştır.

Ucuz et politikalarımız yüzünden bu masum canlar şu an bu zulme maruz kalıyorlar!
Brezilya’da veteriner hayvanlara yapılan eziyeti raporladığı ve mahkeme yasakladığı halde Türkiye’nin Brezilya Konsolosluğu’nun da araya girmesiyle, siyasi kararla hayvanlarla dolu gemi yola çıkmış.

Öncesinde hayvanlar 1 hafta boyunca liman kentindeki gemide tutulmuş. Kent yönetimi gemiye dava açmak istemiş. Bu arada temizlik yapılmamış ve koku kente yayılmış. Brezilya’daki ilgililer, dışkı azalsın diye son 2 gündür hayvanlara su verilmediğini söylüyorlar. Bu hayvanlar bizim ülkemizde satılacak.

CANLI HAYVAN İTHALİ YASAKLANSIN...

HAYVANLAR İÇİN İŞKENCELİ TAŞIMALAR BİTSİN...

Bakanlık numarası aşağıda, arayıp tepkinizi dile getirin lütfen.

Nesrin Çıtırık
HayKonfed Başkanı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba
0312 287 33 60 (25 hat)

Bugün Haykonfed Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu imzanı bekliyor!

Haykonfed Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye’ye Canlı Hayvan İthalatı Yasaklansın». Haykonfed Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu ve imza atan diğer 11.842 kişiye katıl.