Kampanya Kapatıldı

TÜRKİYE, HAYVANSEVERİNE SAHİP ÇIK!

Bu kampanya 2.471 destekçiye ulaştı

Sokak Hayvanlarının Annesini Sokağa Atıyorlar!!! Evinde yaralı,hasta,engelli,sokaktan ya da barınaktan kurtarılmış ancak hepsi aşılı,kısır,belediyeye kaydı bulunan onlarca kedi-köpeğe bakan, ayrıca yerel hayvan koruma görevlisi olan Kabire Işık ablamıza ev sahibi dava açtı ve evini boşaltmak zorunda. Yere düşen zeytini kedi pisliği sanan hakimin ve bilir kişinin raporuna göre Kabire ablanın baktığı güç durumdaki canlar çöplükten hiçbir ayrımı olmayan mahallenin çevre sağlığını tehdit ediyormuş. Hepsi aşılı, kısır ve belediyeye kaydı bulunan canların çevreye vereceği sağlık sorunlarının ne olabileceği konusunda derneğimizin sağlık konularında uzman ve yetkili kişileri hala şaşkınlıkla araştırmaktadır. Şimdi bu kadın nereye sığınacak? Bunca güç durumdaki canla nereye, nasıl, hangi maddi güçle sığınabilecek? Hayvanlara merhamet konusunda özen gösteren dinimizin emri doğrultusunda vicdan sahibi devlet büyüklerimizden bu konuya ilişkin yardımcı olmalarını, Kabire Hanım'a destek çıkmalarını rica ediyoruz. Sayın devlet büyüklerimiz ve duyarlı varlıklı iş adamlarımız, hiç kimsesi olmayan ve işi olmayan   bu kadıncağızın imdat çığlığına ne olur kulak verin! Davayı kaybeden Kabire Hanım'ın sonuna dek arkasındayız diyelim hadi Türkiye'm,Adana'm!

Bugün Sokak Canlılarını Koruma Derneği ( CANKODER) imzanı bekliyor!

Sokak Canlılarını Koruma Derneği ( CANKODER) bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜRKİYE, HAYVANSEVERİNE SAHİP ÇIK!». Sokak Canlılarını Koruma Derneği ( CANKODER) ve imza atan diğer 2.470 kişiye katıl.