Doğrulanmış başarı

Passolig-E-bilet'e HAYIR!!!

Bu kampanya 18.541 destekçi ile değişim yarattı!

Takımının maçına gitmek için ‘vize’ alman gerektiğini hayal edebiliyor musun?

Yani biletin olsa da, hatta kombinen bile olsa stada girip maç izlemek için bir e-bilet alman gerekse? Üstelik bu e-bilet sayesinde kulübün yerine özel bir banka gelir elde etmeye başlasa?

Eğer bir an önce harekete geçmezsek başımıza gelecek olan bu! Çünkü Passolig uygulaması kapıda!

Hemen şimdi sen de imzala, kampanyayı sosyal medyada paylaş ve bu uygulamaya bir an önce hayır de! Taraftarlar olmazsa futbol da olmaz unutma! Hep beraber hareket edip taraftarın gücünü göstermemiz gerek!

E-bilet denilerek başlatılan uygulama devlet tarafından bir grubun bankasına verilerek ‘Passolig’ adı altında sporseverlerden yıllık ücret alıp, kendi banka kartlarını kullanmaya ve sadece o kart ile stadyumlara girmeye zorlanan bir uygulama. Sevdalısı olduğun takımın kongre üyesi olabilirsin, kendi taraftar kartına sahip olabilirsin, sezonluk para ödediğin kombinesine sahip olabilirsin ancak Passolig sahibi değilsen takımının stadyumuna giremeyeceksin.

Ayrıca bir başka kulübün maçını stattan izlemek istersen elindeki Passolig kartı izlemek istediğiniz takıma ait değilse o maça giremeyeceksin. Yanına bir akrabanızı, arkadaşını, sevgilini, kardeşini alıp maça götürmek istersen bir sefer dahi olsa Passolig almak zorundasın.

Kısacası bu uygulamaya şimdi hayır demezsek, Passolig olmadan futbol keyfini statta yaşayamayacağız.

Futbol taraftara yönelik bir spordur, futbolu izlemek isteyen insanları stadyumlardan çekerseniz futbol sporunu yok edersiniz. Eğer bu uygulama hayata geçirilirse, milyonlarca taraftar takımının maçlarına gidemeyecek, ya da maça gidenlerin üzerinden çok büyük paralar kazanılacak.

Düşün ki, her türlü bilgimizin alınıp fişlenmemiz konusundan bahsetmedik bile...

Ortada bu kadar çok sebep varken, biz taraftarlara dayatılan bu uygulamaya karşı çıkıyoruz.

Şimdi imzanı at, Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarında kapmayayı paylaş ve hep beraber sesimizin daha çok duyulması için elinden geleni yap.

Yoksa yarın çok geç olacak...

Bugün Taraftar imzanı bekliyor!

Taraftar Taraftaroğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Futbol Federasyonu: Passolig-E-bilet'e HAYIR!!!». Taraftar ve imza atan diğer 18.540 kişiye katıl.