Başarı

Futbolun Kirli Yüzü Volkan Demirel İçin İmza!

Bu kampanya 73.094 destekçi ile değişim yarattı!

Yarattığı vukuatlar ile Türkiye ve hatta Dünya basınında sürekli yer eden, zaten diplerde olan ülke futbolunun marka değerini her fırsatta bir kez daha yerin dibine sokan Volkan Demirel 16 Kasım 2014 tarihinde oynanan Türkiye-Kazakistan karşılaşması öncesi bir skandala daha imza atmıştır.

Öncelikle Tek Yürek ekibi ve temiz futbol sevdalıları olarak bırakın Milli Takımı sahada işini yapmaya çalışan tüm sporculara karşı hiç bir küfürü tasvip etmiyoruz ve bu durumun her zaman karşısında olacağız.

Biz tüm bunları yazarken sahada, ırkçılığı, provokatörlüğü aldıkları cezalarla tescillenmiş ve dünya basınında yer almış kişilere hiç bir ayrıcalık hakkı tanınmamalıdır. Çünkü geldiğimiz noktada burada irdelenmesi gereken husus; neden onca futbolcu varken Ülkemizin her şehrinde aynı isimler tepki görmektedir? Neden tüm taraftar-futbolcu vukuatlarında aynı "zatlar" ön plana çıkmaktadır? Evet, asıl cevaplanması gereken sorular bunlardır!

Bin bir zorluklarla bilet alıp stada gelen taraftarlara sataşan, tahrik eden, futbolculara saldıran yani kısacası tüm Türkiye'nin şahit olduğu AHLAKSIZLIKLARI yapan Volkan Demirel artık haddini aşmıştır! Toplanan 10 binlerce imza, atılan 100 binlerce mesaj es geçilerek kısacası halkın ve taraftarın iradesi ezilerek kadroya çağırılan bu "zat" Milli Takım'dan ihraç edilmeli ve Milli Forma giydirilmemelidir!

Sahaya çıktığı her statta "aynı muamele" ile karşılaşan bu zat, her nedense Milli Takımımız için hayli önemli olan maçtan önce "1" taraftar ile sözlü diyaloğa girdikten sonra "MAZERETSİZ" stadı terketmiştir, FIFA/UEFA/TFF Disiplin Talimatlarını hiçe saymış ve korkusundan maç bitmeden IRKÇILIĞI VE PROVOKATÖRLÜĞÜ tüm dünyada tescillenmiş Emre Belözoğlu ile tekrar stada gelmiş ve stattan ayrılırken hiç bir müsabaka için akreditasyonu bulunmayan ve TFF'nin sorumluğuğunda olan bir alana Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ve Aziz Yıldırım'ın korumalarına BASIN EMEKÇİLERİNİ saldırtarak, bir vahşete imza atmışlardır.

Türkiye Cumhuriyetini, Muz Cumhuriyeti ile karıştırıp mafyavari tavırlarla sahalarda terör estiren ve saha dışında da görevini yapmaya çalışan BASIN EMEKÇİLERİNİ linç ettiren bu tip isimler kadroya seçildikçe daha çok bu ÇİRKİNLİKLER yaşanacaktır!

Ay-Yıldızlı formaya yakışır ve Türk Bayrağının ağırlığını kaldırabilecek futbolcular ile birlikte TEK YÜREK olmak için, Volkan Demirel'in DERHAL, YASAL TALİMATLAR UYGULANARAK ihracı ve müsabakalardan MEN edilmesi gerekmektedir!

TEK YÜREK VE MİLYONLARCA TEMİZ FUTBOL SEVDALILARI OLARAK BU KONUNUN SONSUZA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ.

Talimatlar açık ve net! https://twitter.com/yldrmtayfun/status/534084959708123136

HAYDİ TÜRKİYE İmzala, paylaş!

Bugün Tek imzanı bekliyor!

Tek Yürek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Futbol Federasyonu: Futbolun Kirli Yüzü Volkan Demirel İçin İmza!». Tek ve imza atan diğer 73.093 kişiye katıl.