Başarı

Fifa 15 Futbol Oyununa Spor Toto Süper Lig'in Eklenmesi

Bu kampanya 51 destekçi ile değişim yarattı!

Sayın TFF yetkilileri, ulusal ve yerel basın radyo televizyon gazete, dergi spor yayın müdürleri, çalışanları, değerli spor yorumcuları ve ülkemizin güzide kulüp yöneticileri her birinize tek tek selam eder ve sizlere biz Futbol oyun hayranları olarak sıkıntımızı dile getirmek üzere bu imza kampanyasını başlatmak zorunda kaldık.

Biz oyun severler olarak 15 yaşından 45-50 li yaşlara kadar binlerce arkadaş EA Sports şirketinin yapmış olduğu FİFA Futbol oyununu fazla olarak oynamaktayız. Bu oyun sadece basit bir bilgisayar oyunu olmaktan ziyade ligimizin ve kulüplerimizin dünya pazarında müthiş bir reklamını sağladığını bilmekteyiz. Bu pazarda ne yazikki FIFA 12 itibari ile sadece Galatasaray yer almakta, bizler Galasaraylı-Fenerbahçeli-Beşiktaşlı-Trabzonsporlu-Bursasporlu-Kayseri Sporlu vb. ülkemizin mükemmel kalitede olan takımlarımızı bu oyunda göremezken ülkemizin gerek UEFA Ülke sıralaması gerekse Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonunun yapmış olduğu Lig zorluk sıralamasında yanına dahi yaklaşmayacak ligler sırf ülke futbol federasyonunun akıllıca almış olduğu toplu lisans kararları nedeni ile oyunda yer almaktadır.

Ülkemizde özellikle uluslararası platformda kendini ispatlamış son derece mükemmel kariyerlere sahip yabancı Wesley Sneijder-Didier Drogba-Dirk Kuyt-Raul Meireles- Manuel Fernandes-Fernando Muslera-Felipe Melo-Moussa Sow-Emmanuel Eboué- Gustavo Colman-Hugo Almeida-Bruno Alves-Hugo Almeida-Deivson Rogério da Silva (Bobo)- Pablo Martin Batalla-Emmanuel Emenike vb. ismini unuttuğumuz sayamadığımız nice yıldızlar ve bir o kadar da yerli yıldızlarımız varken;

Liginde bırak bir yıldızı barındırmayı bizim 2. Lig ekiplerimizde bile oynayamayacak futbolculardan oluşan ligler sırf bu toplu lisans prosedürünü yapabildikleri için oyunda yer almaları bizleri çok ama çok üzüyor.

Bizler oyun EA Sports şirketinin yapmış olduğu FİFA Serisi oyunseverler olarak FİFA (14) 2015 serisinde lisansların toplu olarak tek elden federasyon tarafından yapılarak oyunda bulunmasını ve ülkemizin ligini dünyanın diğer tarafıdaki insanlarında bilmesini ısrarla istiyoruz...

Bugün Emre Can imzanı bekliyor!

Emre Can Ünal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Futbol Federasyonu: Fifa 15 Futbol Oyununa Spor Toto Süper Lig'in Eklenmesi». Emre Can ve imza atan diğer 50 kişiye katıl.