Türkiye’de Upload Hızları Standart 2 mbit Yerine 5 mbit Olsun Artık!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiyede ne yazık ki upload hızları vahim durumda dünya da upload hızları almış başını gidiyor uzaya doğru bizim ülkede sadece download hızlarında yükselme var   upload hızlarını yükseltin standart 4 veya 5 mbit upload olsun upload hızları online oyuncular için veya video işi ile uğraşan kardeşlerimiz abilerimiz için mükemmel nimet internet sadece download ibaret değildir !!! Upload paketleri de bunun Yanında getirilsin tabi bunlar cüzzi fiyatlarla birlikte bu çok çok zor bir istek değil çok basit bir istek 100 mbit kullanan kişi bile 2 mbit upload hızı kullanıyorsa upload hızlarının bu kadar vahim durumda olmasını anlayabiliyorsunuzdur umarım benim gibi düşünen bir çok insanın olduğunu biliyorum bana yardım edin ki sizinde hayalleriniz gerçekleşsin.

Bugün AMMAR imzanı bekliyor!

AMMAR UZUNBAŞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye’de Upload Hızları Standart 2 mbit Yerine 5 mbit Olsun Artık!». AMMAR ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.